CHRISTOPHE CHAPLET    "Un tour de chansons"

    

 

Agenda

Hieronder vindt u de agenda van de optredens van Christophe Chaplet: Torpedo theater voorstelling:
Salon des Chansons: Boris Vian

Maandag 26 oktober 2020 20.00u
Waar: Coronaproof bij Salon De IJzerstaven, Bickersgracht 10, Amsterdam

Maandelijks chansonprogramma, gepresenteerd door Christophe CHAPLET.        Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN

Vandaag: Christophe CHAPLET en Machteld VAN DER GAAG zingen Boris VIAN (1920-1959), en onder anderen Serge Reggiani, Juliette Gréco, Nana Mouskouri, Yves Montand, Magali Noël en Henri Salvador gingen hen voor. Serge Gainsbourg verklaarde dat het zien van Boris Vian op toneel hem geïnspireerd had bij het schrijven van liederen. Vian stierf jong maar liet een indrukwekkend oeuvre na, waarvan Le déserteur (Welterusten, meneer de president) het bekendst is geworden. 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer nu via reserveren@torpedotheater.nl of 020-4284993. 

Kaartjes zijn €12,50

Voor meer info: https://www.torpedotheater.nl/voorstellingen/info/2353/salon-des-chansons-boris-vianFranse middag met MARIE CHAPLET

Zondag 27 september 15.00u

Waar: Bloemendaler-gebouw t/o nummer 9, Ransdorp

Torpedo Theater in 't Hooi - FRANSE MIDDAG met Marie CHAPLET en David VOS

'Een heerlijk timbre, een duidelijke dictie, un sourire comme une banane, zoals de Fransen zeggen. Met haar prachtige stem verovert zij de harten van het publiek.', aldus de juryvoorzitter van het Concours de la Chanson. Samen met David Vos zingen zij tijdens de Franse middag in het Torpedo theather. 

Begeleiding: Christophe CHAPLET 

Het aantal plaatsen is beperkt , dus reserveer nu via reserveren@torpedotheater.nl of 020-4284993. 

Update 26/09/20: Deze voorstelling is uitverkocht

Kaartjes zijn €12,50

Met: pipowagen met hapjes & drankjes (chariot gitan). Strobalen om op te zitten (balles de paille) en tent voor als het regent (parapluie).


 

Franse middag met MARIE CHAPLET

Zondag 6 september 15.00u

Waar: Bloemendalergebouw t/o nummer 9, Ransdorp


Torpedo Theater in 't Hooi - FRANSE MIDDAG met Marie CHAPLET en David VOS

Met haar prachtige stem verovert zij de harten van het publiek. Aldus reikte juryvoorzitter Bart van Loo De TV5Monde Publieksprijs van het Concours de la Chanson 2016 uit aan Marie CHAPLET, en ze is alleen maar mooier gaan zingen.
Begeleiding: Christophe CHAPLET 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer nu via reserveren@torpedotheater.nl of 020-4284993. 

Kaartjes zijn €12,50

Met: pipowagen met hapjes & drankjes (chariot gitan). Strobalen om op te zitten (balles de paille) en tent voor als het regent (parapluie).

Voor meer info: 
https://www.torpedotheater.nl/voorstellingen/info/2329/torpedo-theater-in-t-hooi-franse-middag-met-marie-chaplet-en-david-vosMARIE CHAPLET

Zon 26 juli 16.30 & 19.30
Waar: De Nieuwe KHL

>>KAARTEN     

Een klein, intiem optreden van Marie Chaplet, begeleid door haar vader Christophe. Sinds haar zestiende zingt Marie voor kleine en grote zalen. In 2016 won ze de public’s prijs van het Concours de la Chanson Alliance Francaise. Zij vertolkt klassieke en moderne chansons overtuigend met een herkenbare en eigen stem.De Nieuwe KHL verzorgt kleine, intieme optredens van chansonniers, liedjeszangers en podiumbeesten van een klein uur.  Een kaartje kost 20,00 p.p. en is altijd inclusief een welkomsthapje en een welkomstdrankje naar keuze. Er zijn kaarten voor 1 persoon of voor 2 personen. Je hebt daarmee een vaste plaats in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden. 
Er zijn ook tafeltickets voor 2 personen voor 90 euro. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en hapje, en een 2 gangenmenu. Dat serveren we aansluitend of voorafgaand op het optreden. Liever in het restaurant of op het terras eten? Dat kan ook.Oostelijke Handelskade 44A
1019 BN Amsterdam
T 020 779 15 75
E info@denieuwekhl.nl

restaurant open: wo t/m zon vanaf 16.00

 www.denieuwekhl.nl

 


CHRISTOPHE CHAPLET
Dinsdag 14 Juli 2020
 
Waar: 
Brasserie-Bar De Zalm in Gouda

Van dinsdag 14 juli t/m zondag 19 juli a.s. organiseert Brasserie De Zalm voor de eerste keer een Franse week. Degehele week staat volledig in het teken van Frankrijk en de authentieke Franse keuken en wijnen.

Die avond wordt er in De Zalm een traditioneel Frans menu geserveerd met bijpassende Franse wijnen, verzorgd door Gilles Faelens. De avond wordt muzikaal ondersteund door Christophe Chaplet, troubadour de la chanson. Christophe zingt chansons van o.a. Georges Brassens, Charles Trénet, Jaques Brel, Bobby Lapointe en andere beroemde chansons zangers.

Aanvang dinsdag 14 juli vanaf 18.00 uur, reserveren gewenst.

Verdere informatie over de Franse week op www.dezalm.comCHRISTOPHE CHAPLET

Zaterdag 13 juni 2020 16.30uur en 19.30uur
Waar: De Nieuwe KHL

 

Troubadour de la chanson, neemt u mee op een tour de chant. Hij schrijft zijn eigen chansons en zingt Brassens, Brel, Bobby Lapointe, Gainsbourg, Ferré, Trénet, Vian, en anderen.Hij is winnaar prix du public Concours de la Chanson Alliance Française en hij heeft het Concours gepresenteerd in 2015 en 2017 in Theater Dilligentia. Maandelijks organiseert hij samen met Het Torpedo Theater in Amsterdam: Le salon des chansons.

"Guinguette au fil de l’eau" 

Zondag 19 april 2020, 12.30u 

Reserveer via: 020 - 2157 395 of info@lekkeretenopdevecht.nl
"Le chêne et le roseau"
Dinsdag 14 april 2020, 20.30u 
Theater de Steeg, Den HaagSALON DES CHANSONS Barbara, Brel, Brassens

Maandag 16 maart 2020, 20.00u

Torpedo Theater, St. Pieterspoortsteeg 33, Amsterdam

Reserveer via: 
Tel: 020 428 4993, e-mail: reserveren@torpedotheater.nl 

Maandelijkse chansonavond. Presentatie en chansons à la carte: Christophe CHAPLET. 
Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN.

Met vandaag: Les Trois B Majuscules - De Drie Grote B's. Christophe CHAPLET, David VOS en Machteld VAN DER GAAG zingen BRASSENS, BREL en BARBARA. 
Op de piano: Nettie KRULLTerug naar home